Novosti Sport Događanja

Petar Tibor, Ema Jukić i Ema Filković zlatni na jakom Grand karate fun turniru: Sjajnih 12 medalja za odlično četvrto mjesto ukupnog poretka klubova

14.03.2023. / Damir Žbulj

Mlade članice i članovi karate kluba Velika Gorica još jednom su sjajno predstavljali naš grad, na jakom turniru Grand karate fun održanom u Zagrebu, na kojem su sudjelovali borci iz 57 slovenskih, BiH i hrvatskih klubova.

"Nastupili smo s mlađim uzrastima do 16 godina, a sudjelovao je 21 naš natjecatelj u 25 kategorija. Osvojili smo ukupno 12 medalja, od čega su tri zlata, tri srebra i šest bronci, a u ukupnom poretku svih klubova u borbama završili smo na sjajnom četvrtom mjestu," javio nam je trener Goran Živković pa dodao:

"Najuspješniji naši natjecatelji bili su Petar Tibor u mlađim kadetima te Ema Jukić i Ema Filković u kadetkinjama," koji su bili zlatni!"

Petar Tibor je u konkurenciji mlađih kadeta, u kategoriji iznad 69 kilograma, osvojio prvo mjesto, a zlatne su bile i kadetkinje Ema Jukić do 47 kilograma i Ema Filković u kategoriji do 61 kilograma.

Srebrni su bili Vito Hulina u mlađim kadetima do 49 kilograma, Luka Jukić među učenicima do 34 kilograma te Ema Filković, ali među juniorkama do 66 kilograma.

Bronce su oko vrata stavili Gabrijel Zagorac (mlađi učenici -31kg), Petar Krešimir Krmpotić (mlađi kadeti -54kg i kadeti -52kg), Mara Gusić (kadetkinje -47kg), Vito Hulina (kadeti -52kg), Matea Kordić (kadetkinje -54kg).



"Vrlo smo zadovoljni prikazanim borbama i trenutnom formom. Posebno nas vesele kategorije u kojima je do medalje trebalo odraditi četiri kola, što znači da je konkurencija bila jaka, a nama je, uz rezultat, također bitno odraditi i što više borbi," posebno je istaknuo Živković pa poručio:

"Već nas idućeg vikenda očekuje turnir u Sisku, a nakon toga u Ivanić Gradu i Rijeci. U narednom periodu bit će fokus na kadetima, juniorima i U21 kategoriji, koje očekuje državno prvenstvo početkom svibnja."

 

 

Galerija slika

Petar Tibor, Ema Jukić i Ema Filković zlatni na jakom Grand karate fun turniru: Sjajnih 12 medalja za odlično četvrto mjesto ukupnog poretka klubova Petar Tibor, Ema Jukić i Ema Filković zlatni na jakom Grand karate fun turniru: Sjajnih 12 medalja za odlično četvrto mjesto ukupnog poretka klubova Petar Tibor, Ema Jukić i Ema Filković zlatni na jakom Grand karate fun turniru: Sjajnih 12 medalja za odlično četvrto mjesto ukupnog poretka klubova

Podijeli