Novosti Sport Događanja

[HKS TV] Prijenos uživo 'najbitnije utakmice sezone': Zadar će krenuti agresivno, mi moramo biti jednako hrabri i čvrsti!

23.05.2021. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice upisali su u četvrtak na svom parketu jednu od najvećih pobjeda u svojoj više od pola stoljeća dugoj povijesti. U drugoj utakmici polufinala za naslov prvaka Hrvatske dobili su favorizirani Zadar te su izborili 'majstoricu' na Višnjiku, u nedjelju od 18 sati.

 

"Očekuje najbitnija utakmica sezone! Sve što smo radili i trenirali kroz sezonu trebamo sada pokazati na parketu. Pokazali smo u drugom poluvremenu prve utakmice te kroz cijelu drugu utakmicu veliku želju i borbenost što se na kraju dobro vidjelo na terenu. Znamo da će Zadar ući agresivno u utakmicu, a to znači da i mi moramo izaći jednako hrabro i čvrsto od početka, ako želimo imati šanse za prolazak u finale," najavio je Emil Savić, koji je u završnici druge utakmice sa Zadrom stavio jednu jako važnu tricu, od ukupno osam poena.

Bikove je s 22 koša predvodio Karlo Uljarević, kojeg su prije početka ove sezone 'otpisali' upravo u Zadru.

Neshvatljivo, razočaravajuće i pomalo žalosno što ovaj dvoboj neće biti niti na jednoj televiziji, ali je u neku ruku dobra stvar, jer utakmicu možete pogledati u izravnom prijenosu uživo na HKS TV:

 

Gorica bi se u slučaju ulaska u finale za trofej najbolje košarkaške ekipe u Hrvatskoj borila sa Splitom, koji je u drugoj poluzavršnici s 2:0 'pomeo' zagrebačku Cibonu.

(Foto: KK Gorica)

Podijeli