Novosti Sport Događanja

Gorica ima još jednog reprezentativca: Potajno sam se nadao i vjerovao da će se dogoditi!

22.05.2021. / Damir Žbulj

HNK Gorica puna je raznih nogometnih reprezentativaca, Kristijan Lovrić dobio je pretpoziv hrvatskog izbornika Zlatka Dalića za Europsko prvenstvo, Krizmanić, Špikić i Babec dio su 'Malih Vatrenih', koji će krajem mjeseca igrati četvrtfinale U-21 Eura sa Španjolcima, Pršir i Mitrović su u kadru U-20 nacionalne izabrane vrste...

Albi Doka standardni je član albanske reprezentacije, svoju zemlju predstavljali su i Iračanin Hamad i Iranac Delfi, Liberijac Nimely, Gabonac Junior Ngouali, 'Australac' Kalik..

U tom odabranom društvu reprezentativaca sada se našao i stoper Aleksandar Jovičić, koji je dobrim igrama u goričkom dresu nametnuo BiH izborniku Ivajlu Petevu, a konkurirat će za prijateljske utakmice protiv Crne Gore, 2. lipnja, u Sarajevu te kod Danske, četiri dana kasnije.

"Presretan sam zbog ovog poziva, ovo je velika čast i privilegija za mene. Potajno sam se nadao i vjerovao da će se to jednog dana dogoditi, i evo - dogodilo se. Dat ću sve od sebe da opravdam poziv i ukazanu šansu, rekao je Jova za službenu klupsku stranicu.

 

(Foto: HNK Gorica)

 

Podijeli