Novosti Sport Događanja

Bez promašaja brojio do 14: Spektakularni Ćavar do vrha napunio mrežu Sesveta za šesto uzastopno slavlje

24.11.2019. / Damir Žbulj

Fenomenalnu partiju i veliku pobjedu nad Dubravom u derbiju za vrh ljestvice u prošlom kolu rukometaši Gorice 'potvrdili' su na gostovanju u Sesvetama, šestim uzastopnim slavljem.

-->> Ceković, Sladoljev i Šafranko složni: Prava smo klapa, to se onda vidi i na terenu

Ponovno je obrana bila fenomenalna, domaćin je imao puno problema u pronalasku puta do mreže Tomislava Sladoljeva, a konačnih 19:24 (10:13) dovoljno govori o novoj predstavi igrača pod vodstvom Andrije Nikolića.

Sladoljev je na kraju imao 12 obrana, no, spektakularan je bio Davor Ćavar koji je bez ijednog promašaja postigao čak 14 pogodaka, što je gotovo dvije trećine svih golova Goričana na ovom gostovanju.

Briljirao je i s krila (5/5), savršen je bio i s linije sedam metara (4/4), efikasan i s crte (2/2), a ubojito je realizirao i kontranapade (3/3).

Bila je to još jedna Ćavarova utakmica za rukometne priručnike.

Laljek je dodao pet komada, po dva su zabili Ceković i Goričanec, a jednom se u listu strijelaca upisao i Šafranko.

Sesvete su većim dijelom prvog poluvremena imale prednost na semaforu, ali je Gorica prije odlaska na predah uspjela rezultat okrenuti u svoju korist, a u nastavku i slomiti otpor suparnika, pogotovo u posljednjih 15-ak minuta dvoboja.

Nakon što je Dubrava u ovom kolu remizirala sa Zametom, Goričani su s tri boda prednosti dodatno učvrstili lidersku poziciju Paket 24 Premijer lige, poslije odigranog prvog dijela prvenstva.

Idući nastup očekuje ih na gostovanju u Poreču, dok će u 11. kolu, 7. prosinca, na svom terenu dočekati Umag, ekipu koja im u dosadašnjem dijelu sezone nanijela jedini poraz.

(Foto: MRK Sesvete)

Podijeli