22.06.2010

Smješko za djecu

Šaljive narodne priče naziv je predstave koja će se sutra, u srijedu 23. lipnja, izvest na ljetnoj pozornici u parku dr. Franje Tuđmana s početkom u 18 sati. Predstavu u trajanju 45 minuta izvodi Dječje kazalište Smješko, a namjenjena je djeci predškolskog i školskog uzrasta.

Bogatstvo narodne priče kroz predstavu dočarava se djeci na scenski živ i dinamičan način. Svaka uprizorena priča obilježena je lokalnim karakterom, ali je njihova pouka univerzalnog značenja. Razigrani glumci vode nas  kroz hrvatske priče, običaje, pjesme, plesove i upoznaju nas s njihovom posebnošću i ljepotom.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a