03.08.2010

Škare Ožbolt legalno izabrana predsjednicaVijeća

Ministarstvo uprave svojim očitovanjem kojega potpisuje sam misnistar Davorin Mlakar potvrdilo je da je sjednica Gradskog vijeća održana pod predsjedanjem Vesne Škare Ožbolt legalna. Time je i potvrđeno da je Vesna Škare Ožbolt nova predsjednica Gradskog vijeća Grada Velike Gorice.

Ministar u svom očitovanju zaključuje i da, glede upitnosti o valjanom prebivalištu trojice vijećnika, "nije vidljiv konkretan dokaz na kojemu bi se temeljila sumnja u valjanost mandat vijećnika". Da su mandati osporeni sjednica Vijeća bi se trebala nastaviti i bez tih vijećnika ukoliko je većina vijećnika prisutna.

Nastavak sjednice, stoga, može se održati ukoliko je to volja većine vijećnika - zaključuje ministar Mlakar, a zahtjev za raspisivanjem izbora je pravno neutemeljen.

Bivši predsjednik, a od danas samo vijećnik, Goran Beus Richembergh najavio je da će slučaj se nastaviti na Upravnom sudu, a uvjeren je kako je ovakva odluke donesena zbog političkih pritisaka.

Komentari
09.08.2010 - Zoki
Dok je podržavala vas SDP-ovce, onda nije bila prostitutka? Samo pokazuješ kakvi jadni licemjeri glasaju za SDP.
09.08.2010 - cool
VŠO je politička prost.... i o njoj sve govori njeno ponašanje. Umjesto "hlapić-grada" ... hm ...kad ono bješe da ga je obećala se sečate, od Gorice je sada napravila "crveni Amsterdam" - valda razmete. Ali i hlapič-grad i crveni Amsterdam služi za igre i zabave, koje plaćaju građani skoro pa kruha željni. Sramota za velikogoričane što im ta "Zblajhana" priređuje skup sa mafijašima Kradezejcima. Bljak! Fuj!!!
05.08.2010 - Zoki
Vesna Škare Ožbolt je omogućila Piculi da bude gradonačelnik, a Beusu da bude dogradonačelnik i jednu godinu predsjednik gradskog vijeća. Sada kada je stala uz HDZ, krenula je rafaljna pljuvačina po njoj. Pa dajte ljudi, nemojte biti toliki licemjeri. Tko vam je kriv što nemate potporu birača, pa su vam potrebni VŠO, a prije toga Brdek i HSP da bi bili na vlasti u Gorici.
05.08.2010 - karlo
PRAVEDNO je da većina odlučuje tko će voditi gradsko vijeće. dosta je bilo komunističke partije i kumrovačko-beogradske škole jednoumlja koju beus richtemberger ili kako se već zove, osoba sa srednjom školom zagovara, lažno se predstavljajući u zastupničkom domu da ima fakultet. Baš se pitam što će u budućnosti taj narcis raditi sa srednjom školom?
04.08.2010 - pravedni aherts
žalosno je da ovakva "osoba" postane predsjednica vijeća, da takav status stekne nakon korumpiranosti vidljive iz aviona, da takvu stvar(uz pomoć kradezea) stekne po tko zna koji put i da to neki "ljudi"(koji misle da su to) to slave, veličaju, pišu o tome i misle da je to pozitivna stvar za građanstvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04.08.2010 - igor vg
maja u potpunosti se slažem!! nadam se da su crvani kmeri shvatili da više nemaju što raditi u Gorici
03.08.2010 - maja
eto. sto sam vam govorila,. većina je ipak jača od manjine. 16:11 = pravedno
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati