26.05.2010

Saznajte više o zdravoj prehrani za djecu

U prostorima dječjeg vrtića Velika Gorica, Pucekovićeva ulica (iza Doma zdravlja), sutra će, četvrtak 27. svibnja 2010., s početkom u 16:30 biti održana promocija knjige „Uravnotežena prehrana“.

Predavanje na tu temu održat će nutricionistica Irena Švenda, a svoja pitanja roditelji će moći postaviti i medicinskim sestrama dječjeg vrtića. Knjiga će se na samoj promociji moći kupiti po promotivnoj cijeni, a iz nje je moguće saznati odgovore na mnoga pitanja vezana uz zdrav život djece.

Iz knjige možete saznati više o tome kako morate dijete hraniti i što morate izbjegavati da bi ono bilo zdravo i optimalno se razvijalo, koja hrana može popraviti djetetovo raspoloženje, ponašanje i kvocijent inteligencije te kako spriječiti ili prevladati česte probleme s kojima se djeca susreću, npr. pretilost alergije na hranu, problemi sa spavanjem i ADHD.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati