07.03.2011

Sa 3 promila na biciklu pod auto pa na traumatologiju

U nedjeljnim poslijepodnevnim satima, jučer oko 13.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 44-godišnji biciklist zadobio teške tjelesne ozljede zbog kojih je primljen u Kliniku za traumatologiju.

Neoprezni biciklist, kojemu je naknadno izmjereno 2.94 g/kg alkohola, podletio je pod automobil kod raskrižja Fizirove i Zagrebačke ulice. Biciklist se kretao nogostupom Zagrebačke ulice u smjeru jugoistoka te nekoliko desetaka metara prije raskrižja s ulicom Rudolfa Fizira skrenuo u lijevo uključujući se neoprezno u promet. U tom trenutku na njega je naletio Deawoo Nexia kojom je upravljao 58-godišnjak, a zbog naleta biciklist je pao na tlo i teško se ozlijedio.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.