15.04.2010

Priznanja Zagrebačke županije

Zagrebačka županija dodijelit će i u ovoj godini javna priznanja pojedincima, trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama i drugim pravnim osobama zaslužnima za gospodarski, društveni i kulturni razvoj Zagrebačke županije te njena promicanja u zemlji i svijetu. Natječaj za dodjelu javnih priznanja raspisan je danas, a otvoren je do 31. svibnja ove godine.

Prijedlog za dodjelu javnih priznanja Zagrebačke županije mogu podnijeti građani, udruge građana, trgovačka društva, vjerske zajednice, članovi Županijske skupštine, radna tijela, Župan te kulturne, športske i druge ustanove.

Potencijalni kandidati, bez obzira radi li se o pojedincima ili pravnim osobama, svojim kontinuiranim i značajnim znanstvenim, stručnim, umjetničkim, pedagoškim ili drugim javnim radom dali su trajan doprinos razvoju pojedinih djelatnosti te njenoj međunarodnoj promociji. Budući dobitnik javnog priznanja treba u svojoj sredini uživati ugled uzorna djelatnika i stručnjaka. Kao jedan od kriterija u natječaju se navodi i ostvaren rezultat u ukupnom gospodarskom ili društvenom razvitku Zagrebačke županije.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da se jave na natječaj odnosno da kandidiraju potencijalne dobitnike ovogodišnjih javnih priznanja do 31. svibnja 2010. godine.

Informacije o uvjetima natječaja i potrebnoj dokumentaciji nalaze se ovdje.

izvor: www.zagrebacka-zupanija.hrKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati