30.03.2011

Prijateljska završila 2:0 za Slovence

U prijateljskoj utakmici sa slovenskim prvoligašem HNK Gorica izgubila je 2:0.

Nakon što je vodstvo kluba dobilo poziv za prijateljsku utakmicu, jučer su Goričani i otputovali u Kopar gdje je momčad trenera Petravića odmjerila snage s trećeplasiranim slovenskim provligašem. Lopta je dvaput završila u mreži Goričani i to u 55. i 73. minuti, te su domaćini iz ovog susreta izašli kao pobjednici. Za utjehu, spomenut ćemo kako je isti klub uspio porazit NK Dinamo Zagreb prošle godine u 2.pretkolu Lige prvaka s 3:0.

Gorica je u sezoni 2010/2011 odigrala ukupno 23 utakmice, od kojih su 4 izgubljene, 7 ih je bilo neriješenih, a u 12 utakmica Goričani su bili bolji od protivnika. Zbog prošlotjednih obaveza Gorica je odgodila prijateljsku utakmicu također s momčadi iz susjedne nam Slovenije, pa se već sljedeći mjesec može očekivati njihov susret s Interblockom iz Ljubljane, trenutno vodećim klubom 2.slovenske nogometne lige.

O odgođenoj humanitarnoj utakmici s NK Dinamo Zagreb koja se trebala odigrati prošle godine, a odgođena je za ovo proljeće, još nismo uspjeli saznati ništa.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U nedjelju, 11. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u 18,30 sati.
ŽRK UDARNIK - ŽRK RUDAR
ŽOK AZENA - ŽOK DUBROVNIK
U nedjelju, 11. prosinca u Petrinji u 16,30 sati.
OK PETRINJA - OK GORICA
U utorak, 13. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u 20,30 sati.
OK VELIKA GORICA - OK NOVI ZAGREB