23.08.2010

Prekinuta razmjena udžbenika

Razmjena udžbenika za osnovnoškolce koju je organizirala Gradska knjižnica u svom Dječjem odjelu prekida se tjedan dana prije predviđenog roka. 

Iz Gradske knjižnice obavještavaju da se razmjena završila s 20. kolovozom, a razlozi su "tehničke prirode". U posljednjih nekoliko tjedana hodnik koji vodi do dječjeg odjela bio je jedino mjesto u gradu gdje su roditelji organizirano mogli razmijeniti udžbenike.
Komentari
24.08.2010 - ghostd
Tehnička priroda? Trebali ste se obratiti nekome za pomoć jel je tek sada udaran termin za razmjenu. Tehnički problemi nebi smjeli prekinuti ovako važnu akciju. Pokušajte u Klubu 100, oni su prošle godine odradili vrhunski posao pa možda imaju rješenje.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati