15.10.2010

Pet stotina natjecatelja u subotu na natjecanju u akrobatskom rock n rollu u Hribaru

Pet stotina natjecatelja očekuje se na sutrašnjem kvalifikacijskom turniru u akrobatskom rock’n’rollu koje se održava u Osnovnoj školi Nikole Hribara u organizaciji ARRK Gorica.

Ovaj mladi klub akrobatskog rock’n’rolla djeluje od 2007. godine i već se može pohvaliti zapaženim rezultatima na državnim smotrama. Okuplja velikogoričke djevojčice i dječake u dobi od 6 do 15 godina i trenutno u sklopu kluba trenira šesdesetak članova od čega se dvije trećine natječe.

Klubska najtrofejnija formacija „ALL STARS“ prošle je nedjelje ponovno stala na na pobjedničko postolje okićena zlatnom medaljom na kvalifikacijskom turniru održanom u Dugom selu. U kategoriji Mini formacija 2 natjecalo se 9 formacija natjecateljica gdje je formacija ALL STARS bila najbolja i ponovno dokazala da je najbolja formacija u RH.

Prednatjecanja u subotu započinju u 13 sati, malo finale je u 17 sati, a veliko finale je zakazano za 19 sati, a koreografije parova, formacija i izrazito atraktivne akrobacije plesača možete vidjeti s cjelodnevnom ulaznicom po cijeni od 30 kuna.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati