24.11.2009

Otvoren Humphrey


Prvi dan ovogodišnjeg, jedanaestog po redu, festivala Humphrey Bogart započeo je izložbom djela mladih goričkih fotografa. U prostoru Gimnazije Velika Gorica izloženo je desetak fotografija Filipa Bundala, Izidora Tačkovića i Matije Ljubeka.


Festival je, kao što se već mogli vidjeti u najavi, u organizaciji GAS-a (Goričke alternativne scene) i cjelokupni ovogodišnji projekt pod vodstvom je Lane Pešl, Marine Zadro i Vedrane Klarić.


 - Ove godine imamo puno kvalitetniji program. S naglaskom na senzaciju festivala Owerflow i RDK (Radikal Dub kolektiv ) i činjenicu da ove godine imamo puno više goričkih umjetnika - rekla nam je Vedrana.


hamfrey09fotografi.jpg

Izidor Tačković, Vedrana Klarić, Matija Ljubek i Filip Bundalo na otvorenju izložbe


Festival financira Grad a pronašli su i sponzore; foto studio Ipek koji je izradio fotografije, V-tim koji je pomogao oko plakata te pizzeriu Memy. Donekle smo zadovoljni iako da je više, bio bi kvalitetniji program - kažu organizatori.


Za one koji još uvijek ne znaju gdje će provesti kasnije popodnevne sate u gradu preporučamo im posjete aktivnostima Humphrey Bogarta. Sve je besplatno osim petka kada se za upad u Stotku plaća 20 i subote kada je ulaz 35 kn.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati