11.10.2010

Osnivačka skupština VG Dijabetičara

Večeras u 18 sati u prostorijama Vatrogasnog doma Velika Gorica, Zagrebačka 3, održat će se osnivačka skupština udruge VG Dijabetičar.

VG Dijabetičar je socijalno – humanitarna udruga građana kojoj je cilj unaprijeđenje medicinske i socijalne zaštite oboljelih od dijabetesa te prevencija pojave bolesti kod zdrave populacije.

- Želja nam je da Udruga bude u funkciji svih onih koji imaju dijabetes, a nama je poseban cilj da što više informiramo naše članove sa svim mogućim informacijama vezano za tu bolest - kažu inicijatori osnivanja udruge.

Udruga će djelovati informiranjem građana o dijabetesu kroz tečajeve, predavanja i publikacije pa je svakako dobro mjesto informiranja oboljelih od dijabetesa. Inicijatori odbora stoga pozivaju sve zainteresirane da se odazovu osnivačkoj skupštini.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati