09.11.2010

OK Velika Gorica izbačena iz prve lige

Udruga klubova prvih hrvatskih odbojkaških liga obavijestila je danas da je Odbojkaški klub Velika Gorica izbačen iz daljnjeg natjecanja u 1.hrvatskoj odbojkaškoj ligi zbog neodigrane dvije utakmice.

Prva sporna je utakmica 4.kola koja je predana MOK-u Rovinj jer «OK Velika Gorica nije poslala termin početka odigravanja utakmice» kako stoji u obavijesti UKPHOL-a koju je potpisao Krunomil Vedriš, voditelj natjecanja. Nakon toga na gostovanju u Bibinjama prošlog vikenda Velikogoričani se nisu pojavili jer su navodno bili ljuti na voditelja natjecanja. Detaljne razloge tek ćemo saznati, no bilo kako bilo, zasada je OK Velika Gorica dužan uplatiti sveukupno 16 240 kn, koliko iznose naknade klubovima protiv kojih nisu odigrane utakmice, naknada UKPHOL-u, te članarina i jedan dio kotizacije za 1.Hrvatsku odbojkašku ligu.

Prestalo im  je i članstvo u UKPHOL-u, i s obzirom da nije odigrano 50% utakmica sezone, svi dosadašnji rezultati se brišu. I kako se kaže, dok jednom ne smrkne, drugom ne svane, koja god momčad završi na začelju ljestvice, neće ispasti iz 1.lige u kojoj sada igraju osam klubova.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO