26.06.2010

Odbojkaši za Slavena

Slaven zavaljen u ležaljci, glasna muzika, bezbrižna ljetna atmosfera vlada uz igralište odbojke na pijesku kod velikogoričke OŠ Eugena Kumičića. Oko Slavena ljepuškaste Slovenke Špela, Karin i Tajda.


Zajedno su provodili duga, sretna ljeta u kampu na Krku. Koja ti je, Slavene, od njih bila djevojka? Nasmijali su se Tajda i Slaven znakovito.


Prema zadovoljnom izrazu lica 24-godišnjeg Zagrepčanina Slavena Škrobota dok promatra odbojkaške mečeve ne može se zaključiti kakva mu se nesreća dogodila prošlo ljeto.


Skakao je u more na Krku, prijatelj je izronio i Slaven se zaletio u njega. Ostao je oduzet od vrata naniže, samo ruke može malo pomicati.


– Slavenu treba 15 tisuća kuna mjesečno za terapiju. Na ovom turniru, koji se održava od 25. do 27. lipnja, sudjeluje 26 ekipa, a novac prikupljamo za njega – kaže Domagoj Oštrić, predsjednik OK Gorica, u kojemu je i Slaven igrao. Zadivljuje ga, kaže, slavenovo konstantno dobro raspoloženje i snaga duha.


 - Moram se pomiriti sa stanjem kakvo je. Nije mi svejedno gledati prijatelje kako igraju odbojku, i ja bi rado zaigrao, ali drago mi je da je ovoliko prijatelja tu radi mene - kaže Slaven.


Pomoći mu možete uplatom na račun Zagrebačke banke 2360000-3112926843.


izvor: Večernji listKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati