04.02.2010

Od sutra fašnička republika


Iz nepovjerljivih izbora saznali smo da Pajcek, Luk, Žir i princ Fašnik namjeravaju sutra svrgnuti gradonačelnika s vlasti i proglasiti fašničku republiku. U duhu korupcije i nepotizma svojim podobnicima osigurat će ministarske fotelje pa će njihove odluke sprovoditi Drele i Vid Balog.

Kulminacija fašnika bit će 13. veljače kada će gradom proći velika fašnička povorka koja će završiti u šatoru u parku F.Tuđmana gdje će vas zabavljati grupa Sjaj, Extra band i Sandi Cenov.

Uz zabavu za maskirane u šatoru i gorički ugostitelji će prirediti prigodne programe, a za sada su se prijavili Liquid, Cabana, restoran Za vašu dušu i Pivnica Posavina.

Uz glavni program dan ranije priliku za pokazati svoje kreacije će dobiti i mlađi sugrađani u Malom fašniku.

Daljni razvoj događaja oko ovogodišnjeg fašnika, kao i prijavnicu za povorku možete naći na stranicama 101.Turopoljskog fašnika.Komentari
04.02.2010 - biserka
sandiiiiiiiiiii <3 :D
04.02.2010 - micek101
u stotki je skandal carneval party 12.02 dj hubi dj duka upad je 10kn za maskiranu ekipu free
04.02.2010 - cool232
priča se da je i u 100 karnevalski party 12.2 ;)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati