07.05.2010

Obilježavanje Dana Europe


Subotnje jutro od 10 do 12 sati bit će u znaku Europske unije čiji dan će se obilježiti na prostoru ispred središnje knjižnice u Velikoj Gorici.

Povodom Dana Europe u organizaciji Zagrebačke županije, Grada Velike Gorice i Gradske knjižnice Velika Gorica ispred Središnjeg odjela za odrasle (zgrada Pučkog otvorenog učilišta) možete sudjelovati u kvizu i osvojiti vrijedne naslove popularnih knjiga, te usput provjeriti svoje znanje o europskoj i hrvatskoj kulturnoj baštini. Dovoljno je popuniti upitnik sa kvizom koji možete dobiti na štandu ispred knjižnice, a ako ste točno odgovorili na sva postavljena pitanja, osvajate jedan od 5 hit naslova hrvatske književnosti.

Ispred knjižnice moći ćete se i bolje upoznati s Europskom unijom preko promotivnih i edukativnih materijala, a bit će izložena i posebna ponuda knjiga s temama o Europi.

Za djecu predškolske dobi tu je animatorski kutak s izradom zastavica, crtanjem i risanjem kredama. Učenici sedmih razreda natjecat će se također u kvizu znanja, a najbolji će osvojiti nagrade. Danu Europe pridružuje se i Centar za djecu, mlade i obitelj s likovnim radionicama i nagradnim natječajima za građane.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati