01.03.2010

Nova Pošta na jesen


Pošta u Kolarevoj ulici počinje se renovirati početkom ljeta, a ove jeseni trebala bi se otvoriti građanima. U tijeku je natječaj za izbor izvođača s kojim bi se ugovor trebao potpisati u svibnju. Radovi na uređenju će trajati oko 120 dana.


Obavijestio je o tome gradonačelnika Dražena Barišića predsjednik Uprave Hrvatske pošte Robert Jukić na današnjem sastanku do kojeg je došlo nakon upornog traženje odgovora građana i gradske četvrti kao i gradonačelnika, nezadovoljnih činjenicom da je poštanski ured izmješten iz centra Velike Gorice.


poštarobertjukić.jpg

Predsjednik uprave Hrvatske pošte Robert Jukić sa gradonačelnikom na današnjem sastanku


Gradonačelnik Barišić na sastanku je izrazio nezadovoljstvo da je ured Hrvatske pošte u Kolarevoj tako dugo zatvoren i što nije na usluzi građanima, ali i zbog činjenice da narušava izgled centra grada. Predsjednik uprave Hrvatske pošte Robert Jukić zamolio je Velikogoričane za još malo strpljenja. 


Komentari
05.03.2010 - aherts
Točno stanje i činjenice glase ovako: Pošta(HP) je platila unaprijed(?*??) 3 200 000 kn firmi "Jelačić" u stečaju, od dogovorenih 3 450 000 kn koliko je trebalo platiti za cijele radove. "Jelačić" je razbio par unutarnjih zidova i radovi su stali, te je isti "otišao" u stečaj. Novci su "nestali", a nitko(NITKO) nije odgovarao. Jedino je jednoj gospođi iz središta pošta otkazan ugovor o radu, ali ona je ionako bila pred mirovinom. Svi glavni akteri su super prošli. Nadalje, pošta je ugovorila najam sa lopinom Žužićem za prostor(točnije štalu) u jednom manjem dijelu bivšeg GSG-a i to za 22 000 kn mjesečno, a s obzirom da se toliko plaća od 1.6.2009., ne treba biti dovoljno pametan(ili glup) da se sazna koliko je novaca "ishlapilo" za najam te štale bez grijanja. Pitanje je koliko će još novca nestati i do kad će se čekati sa obnovom pošte???
02.03.2010 - Romper
Posta je platila izvodjacu unaprijed 3,2 miliona kn ali je firma vec bila u stecaju. Pobrali lovu i nestali a u Posti 3 covjeka koji su bili odgovorni dobili su otkaze jer su potpisivali da su radovi napravljeni a u stvari uopce nisu. Naravno nitko nije ni dosao da pogleda sto se radi na gradilistu. Vec skorom 3 god. Posta placa najam onom lopovu Zuzicu za onu stracaru od bivseg Velkoma a sam Velkom takodjer placa najam za onu novu zgradu gdje se sada nalaze (45000 eu godisnje)... ;) Tako se to radi, Capone je beba za ove lopove !
02.03.2010 - Mariovg
pošta mora biti tamo gdje je bila i gdje joj je i mjesto u centru grada a ne tamo na periferiji
02.03.2010 - jajodokrajo
Kaj je svi vama kome to toliko smeta da je posta na sadasnjem mjestu I.G.Kovačića(bivši Velkom).To mjesto je sasvim ok.To kaj je vama s galženice i onima oko same poste tesko malo protegnut noge jer ste ljeni da boli glava pa se samo zalite i cvilite.Jedino se slazem da malo unagrđuje grad,al za sad nek je posta samo na ovom mirnom mjestu.A to da nema kaznenu prijavu mozda nece biti jos dugo,jer je bilo glasina da su mutni poslovi oko nabave i ugradnje stolarije(pitanje je doli ce biti Al ili PVC,te koja ce kooperantska firma dobiti taj posao koji ce se se platiti ko zna kad-ako uopće hoće).pozz
01.03.2010 - sanjin
pih, za ovo još nemamo kaznenu prijavu! očito nije vrijedno spomena :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a