18.02.2010

Nova izložba u Galženici


Sinoć je u Galeriji Galženica otvorena izložba Izbjegavam mjesta na kojima me očekuje. Autori izložbe su Ana Belošević koja se predstavila instalacijom, Sebastijan Dračić  i Zlatan Vehabović sa uljima na platnu te Hana Miletić i Danica Mračević Jurišić sa video projekcijama.

izložbaizbjegavammjesta3.jpg

Izložba okuplja uglavnom mlade umjetnike koji se u svom radu referiraju na složene i nestabilne procese subjektivacije koje smo zahvaljujući fenomenima adolescencije i odrastanja, samoće i društvene izolacije ili ljubavi i žudnje često skloni razumijevati kao dio života koji s društvom koje nas okružuje nema puno veze.

izložbaizbjegavammjesta1.jpg

Izložba ostaje otvorena do 14. ožujka, a ulaz na nju je slobodan.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

Zadnje objavljeno

Utorak - 06.12.2016 Side Project u Galženici
Ponedjeljak - 05.12.2016 Moderna "bajka" Scene Gorica