18.05.2010

Norijada


Velikogorički maturanti iz  Zrakoplovne, Gimnazije, Ekonomske i Strukovne srednje škole, svoj dan proslavili su uz grupu Sjaj kod srednjoškolskog centra uz pjesmu, ples i nezaobilazni alkohol.

Šef smjene velikogoričke policije S.Ćorluka rekao nam je kako policija nije imala nikakvih intervencija zbog maturanata, nije bilo prijavljenih nikakvih oštećenja ni sukoba, a niti Hitna pomoć nije imala posla. Sve u svemu za razliku od prijašnjih godina Norijada je prošla mirno i bez problema.Posljednji dan u školskim klupama jučer je imalo petstotinjak velikogoričkih maturanata. Iako im je Norijada dan za veselje i slavlje mnogi maturanti nisu skrivali suze radi rastanka od školskih kolega. Nakon druženja kod srednjoškolskog centra centra, koje možete pogledati u našoj fotogaleriji, maturanti su se uputili prema Jarunu i Bundeku.

Ostane li im snage za večeras nastavit će slavlje u Klubu 100 gdje svira Retrodukcija ili Disko klubu Srce uz dj program. Ulaz na oba mjesta je besplatan.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati