25.01.2011

Noć muzeja 2011

Spremate li se ovoga petka na Noć muzeja posjetite i velikogorički Muzej Turopolja koji je također pripremio program koji traje sve do jedan sat iza ponoći.

Na gornjem katu muzeja možete razgledati stalni postav muzeja koji sačinjava 350 izložaka iz etnografske, arheološke, kulturno povijesne i likovne zbirke dok je u prizemlju postavljenja izložba povodom 50 godina rada Muzeja Turopolja.

Osim stalnog postava i izložbe Tik-Tak... u 19 i 21 sat održat će se projekcije etno filmova, a u 20 sati učenici Umjetničke škole Franje lučića počastit će vas s nekoliko izvedbi. Od 22 sata očekujemo čitanje slam poezije dok će se nakon toga program polako privoditi kraju uz jazz BeBop koncert.

- Dođite i družite se sa nama uz glazbu, kuhano vino i kobase - poručuju iz Muzeja Turopolja, te budite među 300 000 posjetitelja koji će diljem Hrvatske biti dio Noći muzeja.


Komentari
25.01.2011 - ........
Noć Muzeja-odlična stvar....jest da je gužva mali problem.....:-)isplati se.....
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati