17.02.2010

Mogući zastoji u prometu do Zagreba


Zbog dolazaka štićenih osoba na predsjedničku inauguraciju Ive Josipovića koja će se održati sutra, u četvrtak 18. veljače, može doći do kratkotrajnih zastoja u prometu prema Zagrebu.

Za vrijeme prolaska kolone vozila sa štićenim osobama i visokim uzvanicima iz drugih država dolazit će do povremenog i kratkotrajnog zaustavljanja prometa na relaciji od Zračne luke Zagreb do centra grada - stoji u priopćenju Policijske uprave Zagrebačke.

U policiji nam nisu mogli potvrditi u koje vrijeme će dolaziti do zastoja, ali stoje pri priopćenju da neće dolaziti do značajnijih prekida prometa.

Inauguracija počinje točno u podne pa se očekuje da desetak najavljenih stranih državljanika Velikogoričkom cestom prema Zagrebu prođe do 11.30 sati.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati