26.11.2010

Masovna tučnjava na Plesu

Zračna luka Zagreb danas je bila poprište masovne tučnjave dva motociklistička kluba iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U neviđenom sukobu na aerodromu sudjelovalo je tridesetak ljudi od čega je pet lakše ozlijeđeno.

Zbog tučnjave bajkera Hells Angelsa i Gemini kluba reagirala je i interventna policija koja je privela 15 sudionika tučnjave od čega petero njemačkih državljanina.

Do tučnjave na putničkom terminalu, točnije na terasi kafića, je došlo nakon što su pripadnici bikerskog kluba Gremium iz BiH nasrnuli na hrvatske članove kluba Hells Angelsa koji su tamo čekali prijatelje iz Engleske.

Prema prvim informacijama policija će pustiti privedene Hells Angelse dok će članove Gremiuma navodno zadržati u pritvoru. Materijalna šteta nije prijavljena.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.