05.11.2010

Magazin u Srcu

Jedna od najpoznatijih splitskih grupa Magazin, koja nas više desetljeća zabavlja svojim pjesmama, večeras će gostovati u Disko klubu Srce. Uz svoje dobro znane pjesme, poput Balkanske ulice, Put putujem, Ginem i drugih izvest će i one iz novije produkcije.

Nakon Majde, Mare, Ljiljane, Danijele, Jelene i Ivane za mikrofonom kao glavni vokal Magazina došla je Andrea Šušnjara. Mlada Andrea je na prošlogodišnjoj Dori bila pratnja Igoru Cukrovu koji je s pjesmo Lijepa Tena otišao na Euroviziju. Kakva je kemija s novom pjevačicom možete pogledati u spotu za pjesmu Sijamski blizanci.Koncert počinje u 22 sata, a ulaznice su u prodaji po 40 kuna. VGdanas portal i za ovaj koncert će nagraditi svoje čitatelje i to sa 10 ulaznica. Najbržih pet čitatelja, koji pošalju svoje podatke na email adresu nagrade@vgdanas.hr, dobiva ulaz za sebe i pratnju na koncert. Dakle poklanjamo 5x2 karte. Dobru zabavu i svakako se nasmiješite našoj fotografkinji!


Komentari
05.11.2010 - urednik
Dakle, karte su otišle Diani, Josipi, Barbari, Matiji i Anamariji. Društvo dobru zabavu!
05.11.2010 - cool232
haha pa Srce se otvara u 22h ko zna kad ce pocet koncert :)
05.11.2010 - Lllll
Jel ima ko informaciju hoce li prije i poslije koncerta biti puno turbo folka i molim urednike ovog portala da ne pisu lazi jel koncert sigurno nece poceti prije pola jedan u noci! Hvala unpijed
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife