29.03.2011

Koji se k... uopće svađamo?

Jelena Vrsaljko, psihoterapeut, certificirani trener komunikacijskih vještina i Tatjana Gjurković, psiholog i certificirani terapeut igrom, večeras će nam u gradskoj vijećnici pokušati objasniti koji se k... uopće svađamo!

Upravo je ovo naziv predavanja i radionice koja se večeras s početkom u 19 sati održava u POUVG. Više o svađama, njihovim uzrocima i što možemo učiniti kako bismo izišli iz konfliktnih odnosa saznat ćemo na ovom predavanju na nov, jednostavan i zanimljiv način.

Želite li ostvariti kvalitetniji odnos s partnerom, roditeljima, djecom, kolegama i prijateljima? Ako je vaš odgovor pozitivan, pravo je vrijeme da se odazovete na predavanje i malu radionicu Centra Proventus. Partnerski odnosi su zahtjevni. Ponekad vrlo zahtjevni. Zašto je to tako? Što nas to određuje u našim partnerskim odnosima i zbog čega se, u konačnici, svađamo?


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati