17.02.2010

Klub100 slavi rođendan


Klub100 ovaj petak slavi drugu obljetnicu od ponovnog otvaranja svojih klubskih vrata velikogoričanima! Kako bi prigodno proslavili svoj drugi rođendan pripremaju veliki tulum.

Tulum će voditi šestero velikogoričkih dj-a pa nas očekuje vrlo raznolika, ali prvenstveno zabavna, glazba. Dj Jorge puštat će punk i rock, dj Cat vrtit će studio54, pop i dance, dj Pumpkin zadužen je za trash dio večeri, Cross će napraviti čušpajz u mash up dijelu, dj Schatzy podsjetit će nas na hitove sa ex-yu scene, a Toc&Laba zavrtit će house i dub!

Namjera nam je zabaviti publiku koja se vratila u Klub100 pa nam je za rođendan od zarade važnije ipak da se svi dobro zabave. Upravo zato smo odlučili da je sva cuga cijelu noć u pola cijene - rekao nam je voditelj kluba Tomislav Domitrović.

U prilog tome ide što je i ulaz samo 10 kuna, a svi posjetitelji vgdanas.hr portala mogu isprintati flyer(vidi dolje) sa naših stranica i sa njim ući besplatno.flyerstotka.jpg.
Firefox: desni gumb miša na sliku pa view image, zatim gore lijevo file i print.
Internet explorer: desni gumb miša na sliku i print picture.Podijeli


Komentari
18.02.2010 - urednik
vrijedi :) - ALI NE SMIJE BITI FOTOKOPIRAN!
18.02.2010 - Nemam boje!
JEL VRIJEDI CRNO_BIJELI? :(
17.02.2010 - debilander & bu
A,da je obletnica prvoga otpirajna?I tera je to obletnica?
17.02.2010 - cool232
party mode : ON !
17.02.2010 - Kkiippeerr
Sretan rođendan kultnoj 100-tki!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife