22.06.2010

Klavirski recital

U srijedu 23. lipnja u 19:30 sati u dvorani Galženica klavirski recital izvest će Damir Gregurić. Ulaz je slobodan.

Pijanist Damir Gregurić rođen je u Slavonskom Brodu. Glasovir je studirao u Sarajevu i Zagrebu. Nakon studija gradi koncert karijeru nastupajući kao solist,ali i surađujući s brojnim instrumentalistima, pjevačima, plesačima i glumcima.

Kao solist nastupao je sa Zagrebačkom filharmonijom, Simfonijskim orkestrom HRT-a, Dubrovačkim simfonijskim orkestrom, Thueringen Philharmonie Orchestra i Simfonijskim orkestrom Muzičke akademiju Zagrebu.

Damir Gregurić veliku pažnju posvećuje interpretaciji suvremene glazbe, te je redoviti gost na Zagrebačkom muzičkom Biennalu i Međunarodnoj tribini suvremene glazbe u Puli.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

Zadnje objavljeno

Utorak - 06.12.2016 Side Project u Galženici
Ponedjeljak - 05.12.2016 Moderna "bajka" Scene Gorica