17.12.2010

KK Gorica domaćin turnira hrvatskih i slovenskih ekipa

Košarkaški klub Gorica deseti put za redom organizira tradicionalni božićni turnir u košarci za mlađe kadete koji počinje danas, a u kojemu se natječu hrvatske i slovenske ekipe.

Turnir će se održati od 17.-19. prosinca u Dvorani srednjih škola i u športskoj dvorani OŠ Eugena Kumičića. U tri dana međusobno će se natjecati 6 momčadi, tri iz Hrvatske i tri iz Slovenije. Uz KK Goricu kao organizatora, nastupi će još KK Rudeš i KK Cedevita iz Zagreba, dok iz Slovenije dolaze košarkaški klubovi Helios, Belišće i Kraški zidar. Turnir će otvoriti utakmica između Gorice i Cedevite u dvorani Srednjih škola u 17h, dok će istovremeno u OŠ Kumičić zaigrati Rudeš i Helios.


Podržite goričke košarkaše u srazu između hrvatskih i slovenskih ekipa! (arhivska slika)

Prošle godine pobjedu u ovoj kategoriji odnijeli su košarkaši Dubrave, a tko će 19. prosinca ove godine podignuti pobjednički pehar, i tko će bit najbolji pojedinci, dođite i pogledajte sami.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO