28.10.2010

Jedini Halloween u gradu bez turbo-folka

Jedan od najdražih američkih praznika dobro se udomaćio u našim krajevima i stekao brojne poklonike koji se 31. listopada prerušavaju u mrtvace, zombije, vukodlake i druga stvorenja koja dolaze iz svijeta onkraj ovoga.

Kako je na sva ta poluživa bića kroz cijelu godinu otvorena sezona lova, te ne postoje zakoni zbog kojih možete odgovarati ako recimo upucate zombija, jedno mjesto u gradu ponudit će vam sklonište i okrijepu. Klub 100 ove nedjelje organizira Halloween tulum pod vodstvom DJ dvojca Cat & Pumpkin, a na repertoaru će se naći najbolje od najgoreg u večeri Trash glazbe.

- Bit će to jedni Halloween u gradu bez turbo-folka - tvrdi dežurni tamničar koji vodi Klub 100. Tamničar je osigurao i dovoljne količine posebne tekućine koja će se prodavati za 10 kuna, a koja je ime dobila po orijentalnoj biljci koje vole pande odnosno ne vole zatvorenici s kojima ih se još danas u nekim azijskim zemljama batina.

halovin100.jpg

Zaštitu i toplinu brloga Kluba 100 nećete morati platiti jer je svima "maskiranima" ulaz besplatan dok će tajni agenti u civilu morati izdvojiti 15 kuna da zavire u katakombe ispod Pučkog otvorenog učilišta.

Sponzorirani članak


Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati