29.11.2010

Igračke na hrpu

Imate li kod kuće dječjih igračaka koje su vaša djeca prerasla i želite razveselite nekoga s njima, uključite se u akciju prikupljanja igračaka za korisnike pomoći Centra za socijalnu skrb Velika Gorica.

Akcija "Igračke na hrpu" nastala je na inicijativu sugrađanke Zvjezdane Ivančić koja je gradskoj upravi predložila da se organizira akciju u kojoj bi građani mogli darivati djecu povodom blagdana.

- Bliže se Božić i Nova godina, pa bi bilo lijepo da se organizira u nekom objektu prikupljanje darova za djecu, gdje bi građani mogli darivati igračke koje njihova djeca više ne koriste ili ako je neko u mogućnosti nove. Ti bi se skupljeni darovi mogli podijeliti djeci kojoj je to potrebno. Mala sitnica, a nekom bi djetetu pružili puno sreće - napisala je gradskoj upravi Zvjezdana Ivančić.

Organizaciju prikupljanja i pakiranja igračaka odradit će Dječji vrtići Ciciban i Velika Gorica gdje možete donijeti i predati igračke, a oni će ih zapakirati i pripremiti. Igračke će djeci korisnicima Centra za socijalnu skrb se predati 2. prosinca na tradicionalnoj predstavi i podjeli poklona u Dvorani Galženica povodom blagdana Sv. Nikole.

- Ova akcija predstavlja oblik međusobne solidarnosti i dijeljenja sa drugima što bi svakako trebala biti nit vodilja svih nas prilikom nadolazećih zimskih blagdana - kažu u Gradskoj upravi.

U organizaciju akcije uključili su se Dječji vrtić Ciciban, Dječji Vrtić Velika Gorica, Centar za socijalnu skrb i Grad Velika Gorica.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura