27.08.2010

HNS donosi dašak mora

Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati Velike Gorice poziva građane da im se večeras pridruže u njihovoj tradicionalnoj ljetnoj akciji pod nazivom "Ljeto dolazi k vama s HNS-om".

Večer počinje u 18:00 sati na platou ispred krčme Tur, Zagrebačka 6, i ovo je već peta godina da se ova akcija odvija.

- Prije svega se odnosi na one građane koji nisu u mogućnosti otići na more, pa im na ovaj način želimo donijeti dašak mora u naš grad uz brudet, bevandu i dalmatinsku glazbu - poručuju iz HNS-a.

Dodajmo da će brudet pripremiti saborski zastupnik Goran Beus Richembergh.Komentari
04.09.2010 - cool
@flick - mmmmmmmmm, mljac @Marijan - kako si to lijepo pobrojao, izgleda neki sposoban dečko, zar ne? Hih, ma brudet treba znati napraviti. Nije brudet sve što se zove brudet. Dakle, uz sve pobrojano gore, dečku dodati i - "majstor od brudeta"
30.08.2010 - Marijan
Da i ja bi kuho da imam primanja ko Beus saborska plaćica plus ostale dužnosti u Saboru: potpredsjednik Odbora za rad i socijalno partnerstvo, član Odbora za zdravstvo i socijalnu skrb, član Odbora za međuparlamentarnu suradnju,član Odbora za informiranje, informatizaciju i medije, član Izvršnog odbora Nacionalne grupe Hrvatskoga sabora pri Interparlamentarnoj uniji,... koliko je to tisuća kuna i koliko bi vam ja dragi goričani brudeta napravio....
29.08.2010 - flick
@ cool Mora da si probao Beusovog ugora kad ti je bilo tako "mrak". :D
29.08.2010 - flick
Vidim i Rade Jovičić kusa Beusov brudet. :D
29.08.2010 - cool
a brudet i bevanda su bili "mrak" - super. he he he šteta što niste kušali. I da, osjetio se taj "dašak mora" nama kojima je more nedostupno zahvaleći njima - ZNA SE kojima. Jadni oni koji su puni jala.
28.08.2010 - ...
MAJA... ocito se ne kuzis u vjere... :) daj malo prosurfaj internetom i prouci vjere.. A vi se samo sprdajte s GBR-om...covjek je bar od rijeci i ne mjenja misljenje kak Suker prdne kao neki u gradskoj upravi...
28.08.2010 - maja
GBR bu kuhal brudet pa on može skuhat samo neki muslimkanski specijalitet
27.08.2010 - Tuzna sova
Ajde HDZ-ovci fakat vam je dugo trebalo da pocmete srat po fakat mrak akciji. a to kaj ti nisi bio na moru to ti je kriv tvoj baresic koji ti je donio toliko dobra jako puno imaš korisit od njega
27.08.2010 - bedak
o da ...bit će to zanimljivo samo da gospon Lučić ne pretjera sa bevandom pa da ne počne okupljene nazivati pogrdnim imenima
27.08.2010 - grga
Kaj taj HNS nas goričane kaj nismo bili na moru ponižava? Beus bu meni kuval brudet?? mu ja glavi svinjsku skuham pa da proba turopoljski specijalitet!
27.08.2010 - fvg
Hvale vrijedan potez stranke, ali već vidim prizor da je u prvim redovima ovdje već toliko spominjani Zdravek zbog svojih sklonosti prema napicima s određenim postotkom alkohola. Kako s naslovnice plakata koji poziva svekoliko pučanstvo, od nabrojanih pića nema ni jedno bezalkoholno, nije teško pogoditi uzvanike.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati