21.02.2011

Hladno kroz cijeli tjedan

Snijeg koji je zabijelio livade, a nastavit će padati cijelog dana, podsjetio nas je da zima još nije pri kraju. U prilog tome ići će i temperature kroz ovaj tjedan koje će ponovno obitavati oko Celzijeve ništice.

Tijekom cijeloga tjedna očekuje nas vrlo hladno vrijeme s temperaturama koje će jedino u poslijepodnevnim satima doseći koji stupanj iznad ništice. Ostatak dana, a naročito jutra i noći, bit će vrlo hladna. Temperature će se spuštati i do minus 6 stupnjeva pa pri izlasku iz kuća toplo se odjenite. Oblaci koji su nam danas donijeli sniježne pahulje ubrzo će napustiti naše prostore pa nas očekuje tjedan s promjenjivom naoblakom i vjerojatno bezz padalina.

S dolaskom vikenda temperature će se ponovno lagano podići, ali i u narednim danima vrijeme će nam pokazati da zima, kalendarski, traje još mjesec dana.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati