08.02.2011

Histrioni večeras izvode Djecu s CNN-a, poklanjamo karte

Glumačka družina Histrion večeras gostuje u Velikoj Gorici s svojom predstavom Djeca s CNN-a. Predstavu redateljice Aide Bukvić u kojoj glume Amar Bukvić, Iva Mihalić, Amir Bukvić i Branka Cvitković možete pogledati u kinu Gorica u 20 sati.

Dvoje djece Dora iz Vukovara i Dino iz Srebrenice, čije su se sudbine danima emitirale na vijestima CNN-a u vrijeme stravičnih razaranja njihovih domova proteklog rata, desetak godina kasnije sreću se u Zagrebu i iako, naoko, iz suprotstavljenih kultura koje nose iz djetinjstva, zbližavaju se i na čudan način grade svoje prijateljstvo, nastojeći potisnuti stravičnu prošlost i gubitke te ne biti autsajderi u pragmatičnom svijetu, tražeći svoje mjesto u Zagrebu.

Predstava je dobila više nagrada od kojih izdvajamo Nagradu publike Marulićevi dani, Najbolja muška uloga Marulićevi dani, Najbolja predstava u cjelini na Festivalu glumca, Najbolja muška uloga na Festival glumca, Najhistrion i druge.

VGdanas vas vodi i na ovu zanimljivu predstavu. Dijelimo 2x2 karte, pa dvoje najbržih koji nam se jave na nagrade@vgdanas.hr osvojit će ulaz za sebe i pratnju. Ugodan provod!


Komentari
08.02.2011 - urednik
Na predstavu vodimo Saru i Marinu. Provjerite mejlove.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura