28.03.2011

Histrioni s Lovačkim rogom u Gorici

Na daskama Pučkog otvoreng učilišta večeras možete gledati Glumačku družinu Histrion koja će izvesti predstavu Lovački rog pod redateljskom palicom Dražena Ferenčina.

Glumci Vid Balog, Adam Končić, Željko Duvnjak, Goran Koši, Slobodan Milovanović, Nela Kocsis, Nada Abrus, Tara Rosandić i Tomislav Palinić-Čošo provest će nas kroz predstavu o nevjeri i prevarama.

- Majstorski glumci i režija, majstorsko kazalište, vrhunski francuski komediograf, majstor zapleta i peripetija, genijalan prijevod i prilagodba na sočni kajkavski znači izniman kazališni događaj - stoji u najavi predstave.

Predstava je zakazana za 20 sati u dvorani Gorica, Zagrebačka 37.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati