23.10.2010

Forumaši u uzvratnom posjetu kod Imama

Forum mladih SDP-a Velika Gorica nastavio je dobru suradnju sa bošnjačkom manjinom Grada Velike Gorice i imamom zagrebačke džamije Mirzom Mešićem.

Nakon zajedničkih tribina u Gradskoj vijećnici na temu položaja islama u hrvatskom društvu i gostovanja ef. Mešića u Velikoj Gorici, imam Mešić pozvao je mlade socijaldemokrate da budu njegovi gosti u zagrebačkoj džamiji.

Predsjednik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Velika Gorica Omer Alibašić i Imam zagrebačke džamije Mirza ef. Mešić ugostili su forumaše u Islamskom centru u Zagrebu. Osim razgledavanja centra mladi su se kod domaćina informirali o ovoj još uvijek nedovoljno poznatoj kulturi i njezinim običajima te posebno zanimljivim dodirnim točkama sa ostalim monoteističkim religijama dok je centralni događaj bio posjet zagrebačkoj džamiji koja je svojim jednostavnim, ali prekrasnim zdanjem, dojmila forumaše.

sdpkodimama.jpg

Osim obilaska Islamskog centra domaćini iz bošnjačke zajednice su počastili mlade SDP-ovce roštiljom i tradicionalnim kolačima te najavili još bolju suradnju i rad na mnogim zajedničkim projektima.


Komentari
25.10.2010 - Tuzna sova
Grga kad ce neka festa opet Za nas HDZ-ovce da se besplatno najedem I napijem nisu nam vec dugo nista organizirali!
25.10.2010 - grga čvarak
ma ti bi i mater prodali za malo medijskog prostora
Prikaži ostale komentare ...



Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.