12.03.2011

Dolijao "kućni pljačkaš"

Velikogorička policija stala je na kraj "kućnom pljačkašu" koji je od početka ovoga mjeseca operirao po Velikoj Gorici. Policija je provela kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom kojega sumnjiče za tri provale u obiteljske kuće počinjene u proteklih 10 dana.

Osumnjičeni je 2. ožujka u Lomničkoj ulici iz otključane obiteljske kuće, iskoristivši nepažnju oštećenog 42-godišnjaka, iz kaputa otuđio novčanik s dokumentima. Također je 6. ožujka došao do nezaključane obiteljske kuće 44-godišnjaka u Radićevom odvojku i iz ormara u hodniku otuđio njegov novčanik i žensku torbicu u vlasništvu supruge oštećenog. Nadalje je u četvrtak, 10. ožujka u Malobunskoj, ušavši kroz otključana vrata obiteljske kuće 77-godišnjaka započeo preturati po ormaru u spavaćoj sobi gdje ga je zatekao oštećeni i pokušao ga zadržati do dolaska policijskih službenika, ali se istrgnuo iz ruku oštećenog i pobjegao s mjesta događaja ništa ne otuđivši.

Sveukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima iznosi oko 15 000 kuna, a osumnjičeni je po dovršenom kriminalističkom istraživanju odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Optužen je za djela krađe u navedenim slučajevima.


Komentari
06.10.2011 - biker
ch jedi ***** i ti i oni ,,zasigurno ih znas pa sad serkaš ,da ti nije buraz...?????nije im ovo prvi put...
17.03.2011 - Tuzna sova
Kako mi neko krade nick hahaha samo naprijed zivjele sove
17.03.2011 - Tuzna sova
mi smo Crna legija
17.03.2011 - tuga
.... Ako je kriv nek to sud presudi tko ste vi da svaki dan nekog osudjujete?
17.03.2011 - vito
pun sam suosjećanja za ljude koji na pošten način ne znaju živjeti pa pod prijetnjom vatrenog oružja ugrožavajući tuđe živote rješavaju svoje probleme. idem skoknut do dućana po kruh s svojim 9mm.
17.03.2011 - CH
.... ne serite,imate li pametnijeg posla nego komentirat tuđe nevolje ....
13.03.2011 - vanilla_kok
Toni žiža Žižak
13.03.2011 - neo tamo
neznam dali ste culi ali ona pljacka poste u kašinama i bjezanje od policije te izgurivanje policije s ceste u kanal- to je sve djelo jednog naseg goricna. Bravo majstore Toni Žižak (21) sad ti ne gine 5-15 godina bukse a sta je najzalosnije policija je nasla novce . a jadan
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.