27.08.2010

Danas zadnji vrući dan ljeta

Uživajte u suncu i visokim temperaturama jer već u subotu stiže osvježenje u cijeloj zemlji i desetak stupnjeva niže temperature.

Danas će u cijeloj zemlji biti vruće i sparno uz temperature između 29 i 34 stupnja, a iz DHMZ-a potvrđuju da će danas vjerojatno biti zadnji vrući dan ovoga ljeta.

„To ne znači da rujan neće donijeti neki topli dan, no mala je vjerojatnost da će biti tako visokih temperatura', izjavila je prognostičarka DHMZ-a za Novu TV.

U subotu će u cijeloj zemlji biti oblačno, kišovito i promjenjivo vrijeme u cijeloj zemlji osim, na krajnjem jugu Jadrana. Na moru će zapuhati bura.

Iako će kraj vikenda biti sunčan, temperature nakon subotnjeg pogoršanja neće više biti ljetne. Temperature idućega tjedna bit će primjerene jesenskom ugođaju, a novo pogoršanje uz kišu očekuje se u utorak.

'Pitanje je hoće li stanovnike u unutrašnjosti grijati više od 25 stupnjeva, dok će temperature na Jadranu biti od 25 do 30 stupnjeva, uz buru koja će rashladiti more', obavijestio je DHMZ.

izvor: Jutarnji hr


Komentari
27.08.2010 - maja
Bogu hvala. dost je bilo vrućine! ))
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati