01.07.2010

Croatian Drift Challenge

AMC Centar za sigurnu vožnju u Mičevcu ove će nedjelje, 4. srpnja, ugostiti najbolje regionalne driftere na Croatian Drift Challenge-u. Organizatori CDC-a Experior, Gastro Grupa, AMC, C-Mod, Drift.hr i Power Tuning predvidjeli su program sličan i dosadašnjim eventima, dakle s dosta popratnih aktivnosti poput izložbe automobila, sexy pranja auta, mjerenja snage automobila, Drift Taxija…


Na posljednjim drift natjecanjima u Hrvatskoj pobjede su odnijeli naši susjedi Slovenci, pa se hrvatska drift scena opasno brusi za ovu utrku što jamči žestoko natjecanje uz miris oktana, spaljenih guma i velike doze adrenalina! Do sada se prijavilo više od 25 natjecatelja.


driftmičevec.jpg


Posjetiteljima će biti omogućeno provozati se u Drift Taxi-u, uživati u RC Driftu, pogledati neke od najsnažnijih automobila u hrvatskoj, diviti se rijetkim oldtimerima i to sve popraćeno zamamnim hostesama, prelijepim plesačicama i sexy Car Wash-om.... Cijena ulaznica je 30 kuna.


Program događanja možete pogledati ovdje, fotogaleriju s prošlog CDC-a ovdje, a donosimo i video najavu za ovu nedjelju!

Komentari
01.07.2010 - nory
Moram vas obavijestiti da ce biti 20 RCDriftera na dvije staze!!!! 12 iz Hrvatske,5 iz Slovenije te 3 iz Austrije!! Nadam se da cete uzivati u gledanju nas malih isto kao i velikih!! Lijep pozdrav !!!!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura