01.03.2010

Besplatan upis u Knjižnicu


Već tradicionalno uz Dan Gradske knjižnice Velika Gorica koji se svake godine obilježava 3. ožujka u spomen na osnivanje Prve čitaonice u Velikoj Gorici, Gradska knjižnica svim građanima Velike Gorice i okolice nudi mogućnost besplatnog upisa u knjižnicu.

Dakle, ako do sada niste bili član Gradske knjižnice Velika Gorica, a želite to postati, uputite se u srijedu 3. ožujka u bilo koji od tri odjela knjižnice – Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37; Dječji odjel, Zagrebačka 37 (potkrovlje); Područna knjižnica Galženica, Trg Stjepana Radića 5 – ponesite neki od osobnih dokumenata i besplatno postanite član Gradske knjižnice Velika Gorica.

Članstvo u knjižnici vrijedi godinu dana od dana upisa, a s iskaznicom možete koristiti usluge knjižnice u sve tri naše lokacije. Svaki sedmi stanovnik Velike Gorice i okolice već je učlanjen! Akcija se odnosi samo na osobe koje se po prvi put upisuju te ranije nisu bile članovi Gradske knjižnice Velika Gorica.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura