31.03.2011

Azena izborila treću utakmicu

U uzvratnoj utakmici doigravanja ŽOK Azena pobjedila je sinoć Split 1700 rezultatom 3:0 (25:20,26:24,25:17).

Odličnom igrom protiv Splita 1700 u dvorani srednjih škola Azena je produžila šanse za polufinale doigravanja. Prvi set domaća ekipa čvrstom igrom dobila je 25:20, no drugi je set bio psihološki test. Azena je povela 3:0, potom Splićanke izjednačaju i uskoro skaču na +8. Gošće i dalje zadržavaju prednost, koja se lagano topi i kad su već bile nadomak osvajanja drugog seta dok je semafor pokazivao 19:24, Azenašice se odličnim nizom vraćaju u igru i izjednačuju na 24:24, te uz još dva poena dobivaju i drugi set na oduševljenje stotinjak gledatelja na tribinama koji ih prate ovacijama. U trećem setu, ujedno i posljednjem, Azena nije ispuštala vodstvo, i glatko osvaja treći set, a time i pobjedu.

azena.jpg

S obzirom da je 1:1 u utakmicama, ekipa koja dobije treću, odlučujuću utakmicu ovoga vikenda plasirat će se u polufinale doigravanja, dok ona druga ide u razigravanje od 5. do 8. mjesta.

"Napravili smo sada 50% posla, i to moram priznat odličnog posla,pokazali smo protivnicima da možemo dominirati na terenu, ako ćemo ovako igrat i u trećem susret bit će dobro." prokomentirao je trener Rešetar i dodao : ",Još moramo utvrditi neke taktičke detalje i zamisli, i iskoristiti neodstatke protivnika i iskoristiti svoje prednosti do kraja, cijela ekipa je danas pobijedila, rezervene igračice koje su ulazile, ne samo one na terenu, i naravno svoj udio tu je imala i publika koja je bila prekrasna danas, to već dugo nismo vidjeli u Velikoj Gorici".Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport