Novosti Sport Događanja
Sport

[FOTO] Lijepa naša... u Lukavcu: Srce veliko k'o kuća

Povijesni trenutak za Lukavec i tamošnji nogometni klub dogodio se ovaj tjedan, kad je na popularnom Lukavellu, sjajno uređenim i pripremljenim za ovu priliku, zasvirala Lijepa naša, uoči nastupa hrvatske nogometne U-16 reprezentacije na UEFA razvojnom turniru.

Novosti

Prije deset godina uspostavljen let Zagreb - Amsterdam

Linija Zagreb - Amsterdam značajna je jer je omogućila odličnu povezanost Hrvatske i Nizozemske te juga i sjevera Europe, olakšavši putovanje poslovnim ljudima, turistima i putničkim entuzijastima.

Događanja

U ponedjeljak Dan otvorenih vrata Veleučilišta Velika Gorica

Veleučilište Velika Gorica u ponedjeljak 29. travnja organizira Dan otvorenih vrata za sve potencijalne studente, ali i naše sugrađane.

Pogledaj sve

Dva kola do ostvarenja sna o tituli prvaka Hrvatske: Pioniri Gorice golovima Kožine i 'Franje' Echuea dobili i Varaždin, Hajduk 'kiksao' protiv Rudeša

Nakon što su u prošlom kolu s 2:1 na gostovanju dobili Lučko, golovima Jana Cindrića i Elisandra Kožine, pioniri Gorice su identičnim rezultatom na domaćem terenu dobili i Varaždin te su samo dva kola udaljeni od nevjerojatnog uspjeha i ostvarenju sna o osvajanju naslova prvaka Hrvatske.

Pogledaj sve
Pogledaj sve