30.06.2009

9. Međunarodni festival folklora


Ovoga vikenda FA Turopolje ugostiti će domaće i europske folklorne grupe na devetom Međunarodnom festivalu folklora. U tri dana programa tako će se moću vidjeti šarolikost narodnih običaja europskih država. Goričani će moći vidjeti folklorne grupe iz Bugarske, Češke, Grčke, Makedonije, Poljske, Hrvatske, ali i folklornu grupu "Seattle junior tamburitzans" iz SAD-a.

Sve će započeti u četvrtak u Parku F. Tuđmana u 21h nastupom odabranih grupa. Petak ujutro će se folkloraši uputiti u Zagreb na šetnicu na Trg bana Jelačića, a od 20 h sudjelovati će na otvorenju festivala na Trgu Stjepana Radića u Velikoj Gorici. Službeni nastupi u natjecateljskom dijelu festivala održati će se u subotu od 19.30 h u dvorani Gorica koja će zasigurno kao i sve dosadašnje godine biti puna.Komentari
30.06.2009 - maga
lijepo..
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati