14.02.2011

18-godišnjak pištoljem opljačkao kiosk

Subotnju pljačku kioska u Zvonimirovoj ulici policija u Velikoj Gorici brzo je riješila. Već pola sata nakon pljačke policija je na autobusnom kolodvoru zatekla 18-godišnjaka, sada optuženoga za pljačku, preko kojega su došli do njegova godinu dana mlađeg pomagača. Stariji je zbog 670 kuna, koliko je otuđio, uperio pištolj u zaposlenicu kioska, a potom se našao s pomagačem kojemu je predao polovicu novca.

Osumnjičeni 18-godišnjak je 12. veljače oko 19 sati maskiran došao do kioska u Zvonimirovoj ulici i uz prijetnju pištoljem počinio razbojstvo nad zaposlenicom kioska. Otuđio joj je oko 670 kuna i pobjegao do obližnje crkve gdje ga je u osobnom automobilu dočekao 17-godišnjak. Pola otuđenog iznosa 18-godišnja je dao 17-godišnjaku nakon čega su se razišli.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog osnovane sumnje da su počinili razbojstvo nad zaposlenicom kioska, osumnjičeni su odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Detaljno tjedno policijsko izvješće Policijske postaje Velika Gorica svakoga utorka pročitajte na VGdanas portalu!Komentari
14.02.2011 - vito
mislim, znam iz osobnog iskustva... hoće ko kupit koke?
14.02.2011 - leon
budala
14.02.2011 - vito
i sad će u kazneni dom, tamo će se povezati s jačim frajerima, izaći će van i postati diler, i tome nema kraja...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.