Novosti Sport Događanja

Na novoj radionici saznajte sve o poduzetničkim vještinama u turizmu

07.04.2021. / Ivana Ćurić

Razvojna agencija Velike Gorice pripremila je novu radionicu na temu poduzetničkih vještina u turizmu koja će se održati 13. travnja od 15 do 19 sati u POUVG-u.

Danas su poduzetničke vještine jedan od ključnih čimbenika za razvoj svake industrije i tvrtke, a poduzetničko razmišljanje postalo je presudno za gospodarski rast i razvoj u cijelom svijetu. S druge strane, turizam je jedan od najvećih i najbrže rastućih sektora, a turistička industrija smatra se pokretačem gospodarskih i društvenih promjena. Turističko poslovanje nije se razvilo samo po sebi, već zahvaljujući djelovanju turističkog poduzetnika koji proizvode i upravljaju turističkim proizvodima. Razvijanje odgovarajućih poduzetničkih vještina ključno je za osnaživanje mladih za pokretanje uspješnih turističkih tvrtki.

VE-GO-RA u sklopu projekta NESET, financiranog sredstvima Europskog gospodarskog prostora i norveškog Fonda za zapošljavanje mladih, organizira predavanje na temu „Poduzetničke vještine u turizmu“ na kojem će se detaljnije govoriti o razvoju vještina kao što su inicijativa, kreativnost, snalažljivost, prilagodljivost i otpornost, te vodstvo i uvjerljivost – bitnim vještinama za svakog poduzetnika.

Predavanje se održava u utorak, 13.travnja 2021. godine, u vremenu od 15,00 do 19,00 sati. Osim korisnih saznanja, polaznike očekuje okrepa i prigodni poklon. Voditeljica radionice je gđa. Mirela Karabatić, inače predavač na Veleučilištu Velika Gorica, s dugogodišnjim iskustvom u vođenju edukacijskih programa poduzetništva.

Na radionicu se možete prijaviti OVDJE.

Podijeli