Novosti Sport Događanja

Udarnik dobio drugo poluvrijeme, vodeći Rudar ipak zaslužio bodove

07.02.2021. / Damir Žbulj

Rukometašice Udarnika poražene su u prvoj utakmici drugog dijela sezone od vodeće ekipe 2. HRL Zapad, labinskog Rudara, rezultatom 24:27

Bila je to solidna partija igračica Tomislava Mesarova, ali su u završnih 15-ak minuta gošće ipak pokazale zašto su ove sezone i dalje bez poraza.

Labinjanke su u prvom dijelu imale i osam golova viška, ali je Udarnik do poluvremena uspio ponovno uhvatiti ritam i u nastavak ući sa 'samo' pet pogodaka zaostatka.

Uspjele su domaće rukometašice u velikogoričkoj Gradskoj sportskoj dvorani u drugom dijelu doći do priključka, u dva navrata su stigle na tek 'minus jedan', natjerale su trenera Rudara na minutu predaha, ali ipak u samoj završnici nije bilo snage za nešto više.

Pet i pol minuta prije kraja na semaforu je 20:26 i tu je bio kraj nadanjima u neko iznenađenje. Skrbin, Jambrešić, Antonić i Gilinger su u finišu tek uljepšale poraz, što znači da je Udarnik drugo poluvrijeme riješio u svoju korist sa 14:12.

Marta Miletić predvodila je poražene s osam golova, Andrea Antonić dodala je pet, dok su po tri zabile Gabrijela Skrbin i Marija Kusanić. Magenreuter i Gilinger bile su po dva puta precizne, a jedan pogodak upisala je Anja Jambrešić. U sastavu su bile još i Ema Burić, Erika Štefanić, Ana Cerovski, Nika Obajdin, Franka Gvardiol, Dora Sertić, Katarina Gujić, Ana Kocet i Lena Dunđerović.

Udarnik je tako ostao na dvije pobjede, a borbu za opstanak u drugoligaškom društvu nastavlja iduće subote doma protiv riječkog Zameta.

Podijeli