°C 23

FOTO Godišnji koncert KUD-a 'Stari Grad': Lukavčani najavili veliku proslavu za 20. godišnjicu

18.11.2019.

Petar Brnada

KUD 'Stari Grad' Lukavec protekle je nedjelje održao svoj veliki godišnji koncert za kojega se i ovog puta tražio stolac više.

Naime, dvoranu u Lukavcu i ove je godine preplavio veliki broj mještana, obitelji, pratitelja i prijatelja KUD-a koji su došli pogledati što su to njihovi čuvari baštine i tradicije radili u posljednjih godinu dana.

Na godišnjem koncertu nastupile su sve sekcije KUD-a počevši od malenih 'Kikića' pa sve do 'Tetica'. Pred publikom su se izmjenjivali plesači i brojni tamburaši koji su svojim izvedbama 'pokrili' cijelu Hrvatsku, a svime time još jedanput je više nego uspješno dirigirao Dražen Kurilovčan.

Ovogodišnji koncert bio je ujedno i najava za veliku jubilarnu obljetnicu koja KUD očekuje iduće godine. Tada će, naime, proslaviti 20 godina predanog i marljivog rada u sklopu čega će pripremiti jedinstven slavljenički program za sve svoje članove, goste i drage prijatelje.

U dvorani u Lukavcu sinoć je bio i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec koji je tom prigodom još jednom zahvalio kulturno- umjetničkom društvu 'Stari Grad' Lukavec na sjajnoj promociji našega kraja.

-Večeras je puna dvorana u Lukavcu dokaz kvalitetnog i predanog rada KUD-a 'Stari Grad Lukavec'. Ovim putem im čestitam na dugogodišnjem djelovanju, ali i zahvaljujem što promoviraju naše Turopolje i našu Veliku Goricu diljem Hrvatske i svijeta- poručio je sinoć zamjenik Kolarec.

Galerija slika

FOTO Godišnji koncert KUD-a 'Stari Grad': Lukavčani najavili veliku proslavu za 20. godišnjicu FOTO Godišnji koncert KUD-a 'Stari Grad': Lukavčani najavili veliku proslavu za 20. godišnjicu FOTO Godišnji koncert KUD-a 'Stari Grad': Lukavčani najavili veliku proslavu za 20. godišnjicu FOTO Godišnji koncert KUD-a 'Stari Grad': Lukavčani najavili veliku proslavu za 20. godišnjicu FOTO Godišnji koncert KUD-a 'Stari Grad': Lukavčani najavili veliku proslavu za 20. godišnjicu FOTO Godišnji koncert KUD-a 'Stari Grad': Lukavčani najavili veliku proslavu za 20. godišnjicu FOTO Godišnji koncert KUD-a 'Stari Grad': Lukavčani najavili veliku proslavu za 20. godišnjicu FOTO Godišnji koncert KUD-a 'Stari Grad': Lukavčani najavili veliku proslavu za 20. godišnjicu FOTO Godišnji koncert KUD-a 'Stari Grad': Lukavčani najavili veliku proslavu za 20. godišnjicu FOTO Godišnji koncert KUD-a 'Stari Grad': Lukavčani najavili veliku proslavu za 20. godišnjicu FOTO Godišnji koncert KUD-a 'Stari Grad': Lukavčani najavili veliku proslavu za 20. godišnjicu FOTO Godišnji koncert KUD-a 'Stari Grad': Lukavčani najavili veliku proslavu za 20. godišnjicu