Novosti Sport Događanja

FOTO Kod Milenijskog križa započela 40-dnevna molitvena kampanja za prestanak pobačaja

25.09.2019. / Petar Brnada

Marijanska procesija za Život u čast Bezgrješnom srcu Marijinu u utorak je, nakon molitve Bijele krunice za spas nerođenih, krenula od velikogoričkog Milenijskog križa, uz Zagrebačku cestu, pored Muzeja Turopolja, do župne crkve Navještenja Blažene Djevice Marije.

-S križem na čelu, uz upaljene lampione i glasnu molitvu ostavljali su u čudu slučajne prolaznike koji možda nisu ni slutili da se iza malene povorke kriju ljudi spremni žrtvovati svoje vrijeme i talente za spas drugih, posebno onih koji se nisu u stanju sami braniti dok im je život ugrožen tamo gdje bi trebali biti najsigurniji, u majčinu krilu. To su nevina, nerođena dječica. Za njih žrtvujemo, postimo, bdijemo i molimo- kazali su članovi velikogoričke inicijative '40 dana za život' dok je svetu misu za nerođene služio velečasni Toni Potrebić.

Ovom procesijom započela je molitvena kampanja za prestanak pobačaja u Hrvatskoj i svijetu, a traje četrdeset dana.

- Svakoga dana od 8 do 20 sati izmjenjujemo se u bdijenju i molitvi kod Milenijskog križa i molimo za prestanak pobačaja u Hrvatskoj i svijetu. Dođi i ti- poručili su članovi inicijative putem svog Facebook profila.

Foto: 40 dana za život Velika Gorica

Galerija slika

FOTO Kod Milenijskog križa započela 40-dnevna molitvena kampanja za prestanak pobačaja FOTO Kod Milenijskog križa započela 40-dnevna molitvena kampanja za prestanak pobačaja FOTO Kod Milenijskog križa započela 40-dnevna molitvena kampanja za prestanak pobačaja FOTO Kod Milenijskog križa započela 40-dnevna molitvena kampanja za prestanak pobačaja FOTO Kod Milenijskog križa započela 40-dnevna molitvena kampanja za prestanak pobačaja FOTO Kod Milenijskog križa započela 40-dnevna molitvena kampanja za prestanak pobačaja FOTO Kod Milenijskog križa započela 40-dnevna molitvena kampanja za prestanak pobačaja

Podijeli