°C 9

U Turopolju se priprema 7. izdanje Kupa Sv. Josipa Radnika

25.04.2019.

Petar Brnada

Dobrovoljno vatrogasno društvo Turopolje priprema još jedno izdanje Kupa Sv. Josipa Radnika- vatrogasno natjecanje za djecu i mladež koje će se održati na Praznik rada, 1. svibnja.

Sedma je ovo godina otkako „Turopoljci“ organiziraju Kup, a pokraj društveno-vatrogasnog doma Turopolje sudionici će se i ove godine natjecati u kategorijama djeca i mladež.

Program će započeti u 9 sati kada je na rasporedu prijava ekipa, dok će službeni dio natjecanja krenuti u 10 sati.

U kategoriji djece natjecat će se ženske i muške ekipe starosti 6-12 godina, a izvodit će dvije vježbe s brentačama, po pravilniku HVZ, bez štafetne utrke. Opremu za natjecanje osigurava organizator, osim kompletne osobne opreme.

Ženske i muške ekipe natjecat će se i u kategoriji mladeži koji obuhvaćaju mlade od 12 do 16 godina.

Ženska i muška mladež izvode dvije vježbe sa preprekama, po pravilniku HVZ, bez štafetne utrke, a i kod njih opremu za natjecanje osigurava organizator, osim kompletne osobne opreme.

Za prva tri mjesta organizatori su osigurali pehare i medalje, a za sve sudionike zahvalnice.

Za najbolji rezultat ekipe djece (ukupno m/ž) osiguran je veliki prijelazni pehar dok su za najbolji rezultat ekipe mladeži osigurana dva velika prijelaza pehara (posebno m/ž).

Kako biste sudjelovali u natjecanju, za nastup je potrebno uplatiti donaciju u iznosu od 250,00 kn po ekipi. Donacija uključuje obrok – ćevapi + prilog za svakog člana ekipe (9+1 članova) + 4 lit. soka gratis. 

Plaćanje je moguće virmanom ili gotovinom na dan natjecanja na blagajni DVD-a Turopolje, a ukoliko ste se odlučili za dolazak na natjecanje u Turopolje, domaćini vas mole da najkasnije do 28. travnja najavite svoj dolazak i prijavite ekipu na brojeve mobitela:

099/6927-175 (dozapovjednik: Hrvoje Mihalić)

091/6930-070 (zapovjednik: Patrik Čunčić)

ili na e-mail: dvdturopolje@yahoo.com.

-Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i prisustvovati sedmom po redu „ Kupu sv. Josipa Radnika“, a do tada vas srdačno pozdravljamo te vam želimo puno uspjeha na našem natjecanju- poručuju iz DVD Turopolje.