Novosti Sport Događanja

Malik traži dom: O kućnom redu već sve zna, a kad naraste ostat će srednjeg rasta

16.04.2019. / Romana Šimek

Malik je dečko od 6 mjeseci čiji je životni put počeo jako teško i ružno. S nepuna dva mjeseca netko je otrovao njega i njegovog brata i bacio ih u prvu jamu na koju je naišao. Obojica su se uspjela izboriti za život, braco je nedavno i sretno udomljen, a Malik još čeka svoje ljude.

Zaigrani pubertetlija s dugim mršavim nogicama, Malik je izuzetno mazan i pametan. Već zna sve o kućnom redu, druženju s drugim psima, vožnji u autu i kako biti pristojan prema drugim ljudima.

Jako je privržen svom čovjeku i voli mu stalno biti u blizini i dijeliti pusice. Bit će srednjeg rasta kad potpuno naraste, a srrnolike nožice će ga krasiti cijeli život.

Malik se udomljava kao najbolji prijatelj i pratioc kroz sve životne prilike i neprilike, u stan ili kuću s dvorištem, ali bez boksa i lanca.

Za sve detalje možete se javiti teti čuvalici Martini na broj telefona 098 921 5360, a nakon što vidite Malikove fotke, ne sumnjamo da i budete.

 

foto: Martina Vujnović

 

Galerija slika

Malik traži dom: O kućnom redu već sve zna, a kad naraste ostat će srednjeg rasta Malik traži dom: O kućnom redu već sve zna, a kad naraste ostat će srednjeg rasta Malik traži dom: O kućnom redu već sve zna, a kad naraste ostat će srednjeg rasta Malik traži dom: O kućnom redu već sve zna, a kad naraste ostat će srednjeg rasta Malik traži dom: O kućnom redu već sve zna, a kad naraste ostat će srednjeg rasta Malik traži dom: O kućnom redu već sve zna, a kad naraste ostat će srednjeg rasta Malik traži dom: O kućnom redu već sve zna, a kad naraste ostat će srednjeg rasta Malik traži dom: O kućnom redu već sve zna, a kad naraste ostat će srednjeg rasta Malik traži dom: O kućnom redu već sve zna, a kad naraste ostat će srednjeg rasta Malik traži dom: O kućnom redu već sve zna, a kad naraste ostat će srednjeg rasta Malik traži dom: O kućnom redu već sve zna, a kad naraste ostat će srednjeg rasta

Podijeli